7.9.14

HYVÄ TIETÄÄ

Ajokorttivaatimus: Henkilöautokortti (B-kortti) ja vähintään 21 vuoden ikä. Uudenaikaisten matkailuautojemme ajamiseen ei tarvitse erikoistaitoja. Ne ovat itse asiassa jopa helpompia ja mukavampia ajaa kuin monet henkilöautot.
Vakuutus: Matkailuautoissamme on vuokrauskäyttöön tarkoitetut vakuutukset: liikennevakuutus ja autovakuutus (kaskovakuutus), jotka ovat voimassa Länsi-Euroopassa. Mikäli jotain sattuu, vuokraajan vastuulle jää ainoastaan maksimissaan 840 euron omavastuu.
Vuokrahinta sisältää vuokrausvakuutukset,  varustuksen (katso edellisen nettisivun kohta ‘Vuokrausvarustus’), käytön opastuksen autoa luovutettaessa, ympärivuorokautisen päivystyksen matkalla eteen tulevien kysymysten varalta, sekä auton päältä pesun ennen lähtöä ja palautettaessa.
Polttoaineenkulutus: Automme uusinta tekniikkaa edustavat dieselmoottorit ovat paitsi tehokkaita, niin myös taloudellisia ajaa. Normaaliajossa auton polttoaineenkulutus on noin 10 litraa dieseliä sataa kilometriä kohden.
Varausmaksu (300 €) suoritetaan varauksen yhteydessä. Samassa yhteydessä vuokrauksesta tehdään kirjallinen sopimus. Varausmaksu on osa vuokrasummaa, ja vuokran loppuosa maksetaan viimeistään ennen auton noutoa.
Tupakointi ja lemmikkieläinten pito matkailuautoissamme on kielletty. Tällä haluamme varmistaa sen, että automme pysyvät kaikkien käytettävissä olevina, siisteinä ja viihtyisinä.
Auto luovutetaan vuokralle huollettuna ja tarkastettuna, päältä pestynä ja sisältä siivottuna, polttoainetankki + nestekaasupullot + raikasvesisäiliö täynnä. Toisin sanoen täysin lähtökunnossa ja käyttövalmiina.
Auto palautetaan polttoainesäiliö täynnä, sisältä siivottuna ja wc-kasetti tyhjennettynä. Päältäpäin autoa ei tarvitse pestä, eikä vesisäiliöitä täyttää tai tyhjentää. Myös kaasupullojen tulee olla täydet ja sinetöidyt.
Turvallisuuteen on matkailuautoissamme kiinnitetty huomiota. Laadukkaat matkailuautomme edustavat alan uusinta tekniikkaa. Modernit, sinänsä turvalliset nestekaasulaitteet tarkastetaan säännöllisesti. Autoissa on turvavyöt jokaiselle matkustajalle, ohjaamon turvatyynyt, lukkiutumattomat jarrut, luistonesto, jauhesammutin, palohälytin ja ylävuoteiden turvaverkot. Autoille tehdään lisäksi perusteelliset huoltotarkastukset ennen luovutusta.
Varauksen peruminen Mikäli varaus perutaan alle 2 viikkoa vuokrauspäivän alkamisestä, jää varausmaksu auton vuokraajalle.